Skip to main content

NCM Academy

Bij NCM Academy beschouwen we veiligheid als meer dan alleen het volgen van regels; het is een attitude die we koesteren in alles wat we doen. Hoewel het soms zo eenvoudig kan zijn als het opzetten van een helm, begrijpen we dat veiligheid een voortdurende inzet vereist.

Ontdek de opleidingen

Onze troeven

 

Bij NCM Academy streven we ernaar om hoogwaardige, praktische trainingen aan te bieden voor professionals in de bouw- en industrie├źn. Onze gecertificeerde instructeurs zijn experts in hun vakgebied en bieden een uitgebreid scala aan opleidingen, ontworpen om jouw vaardigheden te verbeteren en je veiligheid op de werkplek te waarborgen.

Gecertificeerde instructeurs

Onze instructeurs zijn gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring in de branche. Ze zijn toegewijd om jou de beste training te bieden, met de nadruk op veiligheid, effici├źntie en naleving van de voorschriften.


Praktische training

Wij geloven in hands-on leren. Onze trainingen omvatten praktische oefeningen en simulaties, zodat je de vaardigheden kunt ontwikkelen die je nodig hebt om veilig en effectief te werken met heftrucks, hoogtewerkers, verreikers en andere machines.


Op maat gemaakte programma’s

We begrijpen dat verschillende bedrijven verschillende behoeften hebben. Daarom bieden we op maat gemaakte trainingsprogramma’s die zijn afgestemd op jouw specifieke vereisten en planning.


Certificering en erkenning

Na succesvolle afronding van onze trainingen ontvang je een erkend certificaat dat jouw bekwaamheid en naleving van de industrienormen aantoont.


Onze opleiding kalender

Alle opleidingen
Code 95
Intern Transport

Klaar om jouw vaardigheden naar een hoger niveau te tillen?

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze opleidingen en hoe we je kunnen helpen jouw doelen te bereiken.

Westmeerbeeksteenweg 46,
2221 booischot

Bel ons 015 24 73 92

Mail ons | info@n-c-m.be