Skip to main content

Te huur

Bij NCM bieden we een uitgebreide en flexibele verhuurservice voor diverse machines, ideaal voor al je projecten in grondverzet, bouw, hoogtewerk, logistiek en groenonderhoud. Onze hoogwaardige apparatuur en uitstekende service zorgen ervoor dat je altijd de juiste machine voor de klus hebt, zonder de verplichting van een aankoop.

Grondverzet en bouwmachines

Hoogtewerkers en schaarliften

Heftruck en verreikers

Gators

Tuin en park

De voordelen van machines huren

Kostenbesparing

Het huren van machines kan een aanzienlijke kostenbesparingen opleveren in vergelijking met de aanschaf van nieuwe toestellen. Je vermijdt hoge investeringskosten, onderhoudskosten en waardevermindering van je eigendom. Bovendien zijn er geen langdurige financiële verplichtingen en kan je je kapitaal elders in je bedrijf inzetten.

Flexibiliteit

Met gehuurde machines heb je de flexibiliteit om de benodigde toestellen aan te passen aan de specifieke eisen van elk project. Je kunt de juiste machine kiezen op basis van de aard en duur van het werk, waardoor je geen compromissen hoeft te sluiten en altijd beschikt over de best inzetbare machine.

Verminderd onderhoud

Met gehuurde machines hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties. Wij zijn verantwoordelijk voor het regelmatige onderhoud en eventuele reparaties, waardoor je operationele stilstand en onderhoudskosten kunt minimaliseren.

Snelle levering

Wij kunnen aan de hand van uw specifieke planning snel onze machines leveren, waardoor je je project zonder vertraging kan voortzetten.

Waarom kiezen voor onze machines?

1

Diverse machines

Onze vloot omvat een breed scala aan graafmachines, hoogtewerkers, heftrucks en andere bouwmachines die zijn ontworpen voor efficiëntie en prestaties.
2

Topkwaliteit

We werken samen met gerenommeerde fabrikanten om u betrouwbare machines te bieden die voldoen aan de hoogste industrie standaarden.
3

Flexibele huuropties

Of u nu een machine voor een dag, een week of een maand nodig hebt, wij bieden flexibele huuropties om aan uw planning en budget te voldoen.
4

Deskundige ondersteuning

Ons team van professionals staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste machine voor uw project en om technische ondersteuning te bieden tijdens de huurperiode.

Graafmachines huren

Onze grondverzet- en bouwmachines zijn perfect voor elke bouwplaats, groot of klein. Of je nu graafmachines, knikladers, dumpers of walsen nodig hebt, bij NCM vind je de juiste machines voor elke taak. Onze apparatuur is betrouwbaar, krachtig en onderhoudsarm, waardoor je efficiënt en effectief kunt werken.

Hoogtewerkers en schaarliften huren

Veilig en efficiënt werken op hoogte is cruciaal voor veel projecten. NCM biedt een breed assortiment hoogtewerkers en schaarliften die je helpen om gemakkelijk en veilig hoge plaatsen te bereiken. Van telescoophoogtewerkers tot compacte schaarliften voor binnengebruik, wij hebben de juiste oplossing voor je werkzaamheden op hoogte.

Heftrucks en verreikers huren

Voor al uw logistieke en industriële behoeften bieden wij een scala aan heftrucks en verreikers. Onze elektrische heftrucks zijn ideaal voor binnengebruik in magazijnen en fabrieken, terwijl onze diesel- en LPG-heftrucks krachtig genoeg zijn voor buitengebruik. Onze verreikers combineren de functionaliteit van een heftruck met de reikwijdte van een kraan, perfect voor bouwplaatsen en landbouwtoepassingen.

Gators, tuin- en parkmachines huren

Voor groenonderhoud en transport op moeilijk terrein biedt NCM diverse gators en tuin- en parkmachines. Onze gators zijn robuust en veelzijdig, ideaal voor het vervoeren van materialen over ruw terrein. Daarnaast bieden wij een breed scala aan tuin- en parkmachines, zoals grasmaaiers, kettingzagen en bladblazers, om uw groene ruimtes netjes en verzorgd te houden.

Onze troeven

Topservice

De combinatie van een eigen herstellingsatelier en de nauwe betrokkenheid van de zaakvoerder garandeert een ijzersterke service.

Kwaliteit

Kwaliteit zit hem in de details. Niet alleen onze machines worden uitstekend onderhouden, ook duidelijke afspraken omtrent levering en service dragen bij tot een kwaliteitsvolle ervaring.

Betrouwbaarheid

Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij het beste toestel voor jouw job huurt. Bovendien kan je altijd rekenen op een stipte levering en duidelijke afspraken.