Skip to main content

Te huur

Welkom bij NCM, uw betrouwbare partner om bouw- en graafmachines te huren. Wij begrijpen dat elk bouwproject uniek is en specifieke apparatuur vereist. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment aan machines van topkwaliteit, die voldoen aan verschillende behoeften en projectomstandigheden.

Grondverzet en bouwmachines

Hoogtewerkers en schaarliften

Heftruck en verreikers

Gators

Tuin en park

De voordelen van machines huren

Kostenbesparing

Het huren van machines kan een aanzienlijke kostenbesparingen opleveren in vergelijking met de aanschaf van nieuwe toestellen. Je vermijdt hoge investeringskosten, onderhoudskosten en waardevermindering van je eigendom. Bovendien zijn er geen langdurige financiƫle verplichtingen en kan je je kapitaal elders in je bedrijf inzetten.

Flexibiliteit

Met gehuurde machines heb je de flexibiliteit om de benodigde toestellen aan te passen aan de specifieke eisen van elk project. Je kunt de juiste machine kiezen op basis van de aard en duur van het werk, waardoor je geen compromissen hoeft te sluiten en altijd beschikt over de best inzetbare machine.

Verminderd onderhoud

Met gehuurde machines hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud en reparaties. Wij zijn verantwoordelijk voor het regelmatige onderhoud en eventuele reparaties, waardoor je operationele stilstand en onderhoudskosten kunt minimaliseren.

Snelle levering

Wij kunnen aan de hand van uw specifieke planning snel onze machines leveren, waardoor je je project zonder vertraging kan voortzetten.

Waarom kiezen voor onze machines?

1

Diverse machines

Onze vloot omvat een breed scala aan graafmachines, hoogtewerkers, heftrucks en andere bouwmachines die zijn ontworpen voor efficiƫntie en prestaties.
2

Topkwaliteit

We werken samen met gerenommeerde fabrikanten om u betrouwbare machines te bieden die voldoen aan de hoogste industrie standaarden.
3

Flexibele huuropties

Of u nu een machine voor een dag, een week of een maand nodig hebt, wij bieden flexibele huuropties om aan uw planning en budget te voldoen.
4

Deskundige ondersteuning

Ons team van professionals staat klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste machine voor uw project en om technische ondersteuning te bieden tijdens de huurperiode.

Onze troeven

Topservice

De combinatie van een eigen herstellingsatelier en de nauwe betrokkenheid van de zaakvoerder garandeert een ijzersterke service.

Kwaliteit

Kwaliteit zit hem in de details. Niet alleen onze machines worden uitstekend onderhouden, ook duidelijke afspraken omtrent levering en service dragen bij tot een kwaliteitsvolle ervaring.

Betrouwbaarheid

Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij het beste toestel voor jouw job huurt. Bovendien kan je altijd rekenen op een stipte levering en duidelijke afspraken.