Skip to main content

Te koop

Welkom bij NCM, uw partner voor de aankoop van graafmachines en knikladers. Wij begrijpen dat de aankoop van een graafmachine een belangrijke investering is, en we zijn er om je te helpen de juiste keuze te maken. Met ons uitgebreide assortiment aan machines van topkwaliteit bieden we oplossingen voor uiteenlopende bouwbehoeften.

Nieuw

Occasie

Knikmops NIEUW

Takeuchi NIEUW

Waarom kiezen voor onze machines?

1

Variƫteit en Opties

Onze selectie omvat een breed scala aan toestellen, van compacte modellen tot de zwaardere machines, zodat je de perfecte machine kunt kiezen voor je project.
2

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij werken samen met onder andere Takeuchi en Knikmops om zo machines van de hoogste kwaliteit te bieden.
3

Deskundig Advies

Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij het selecteren van de juiste machine op basis van je projectvereisten en budget.
4

Onderhoud en service

Naast de verkoop bieden we ook uitstekende ondersteuning voor onderhoud en service, zodat je machine in topconditie blijft en optimale prestaties levert.
5

Accessoires en uitrustingen

Wij bieden een uitgebreid assortiment van aanbouwdelen en uitrustingen aan om je machine aan te passen aan elke specifieke taak.
6

Nieuw en occasie

Naast onze nieuwe stockmachines kan u ook kiezen uit een uitgebreide selectie van occasie toestellen.

Onze troeven

Topservice

De combinatie van een eigen herstellingsatelier en de nauwe betrokkenheid van de zaakvoerder garandeert een ijzersterke service.

Kwaliteit

Kwaliteit zit hem in de details. Niet alleen onze machines worden uitstekend onderhouden, ook duidelijke afspraken omtrent levering en service dragen bij tot een kwaliteitsvolle ervaring.

Betrouwbaarheid

Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij het beste toestel voor jouw job huurt. Bovendien kan je altijd rekenen op een stipte levering en duidelijke afspraken.