Skip to main content

Hoogtewerkers en schaarliften

Bij NCM vind je een uitgebreide selectie hoogtewerkers en schaarliften, ontworpen om al je werkzaamheden op hoogte veilig en efficiënt te maken. Of je nu binnen of buiten werkt, voor elke taak hebben wij de juiste oplossing.

Hoogtewerkers

Schaarliften

Hoogtewerker huren

Een hoogtewerker huren? Onze hoogtewerkers zijn ideaal voor het uitvoeren van werkzaamheden op hoogte. Deze veelzijdige machines zijn perfect voor schilder-, onderhouds-, en installatiewerkzaamheden. Met onze verschillende types hoogtewerkers, zoals telescoophoogtewerkers en kniktelescoophoogtewerkers, kun je zelfs de moeilijkst bereikbare plaatsen veilig bereiken.

  • Telescoop hoogtewerkers: Deze machines bieden een ongeëvenaarde reikwijdte en stabiliteit, ideaal voor werkzaamheden waarbij een recht bereik nodig is.
  • Kniktelescoophoogtewerkers: Deze zijn perfect voor het werken in omgevingen met obstakels, dankzij hun flexibele arm die zich om hindernissen heen kan bewegen.

Schaarlift huren

Een schaarlift huren? Onze schaarliften zijn ontworpen om verticale toegang te bieden op bouwplaatsen, magazijnen en industriële omgevingen. Ze zijn stabiel, veilig en kunnen zware lasten dragen, waardoor ze ideaal zijn voor werkzaamheden die een groot platform vereisen.

  • Elektrische schaarliften: Perfect voor binnengebruik dankzij hun stille en emissievrije werking. Ideaal voor werkzaamheden in magazijnen, winkels en andere binnenomgevingen.
  • Diesel schaarliften: Deze zijn krachtig en robuust, gemaakt voor buitengebruik op ruw terrein. Ze bieden een groter hefvermogen en zijn geschikt voor zware klussen op bouwplaatsen.

Veiligheid en Betrouwbaarheid

Bij NCM staat veiligheid voorop. Al onze hoogtewerkers en schaarliften voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en worden regelmatig geïnspecteerd en onderhouden. Dit garandeert dat je altijd kunt vertrouwen op de betrouwbaarheid en veiligheid van onze machines tijdens je werkzaamheden.

Onze troeven

Topservice

De combinatie van een eigen herstellingsatelier en de nauwe betrokkenheid van de zaakvoerder garandeert een ijzersterke service.

Kwaliteit

Kwaliteit zit hem in de details. Niet alleen onze machines worden uitstekend onderhouden, ook duidelijke afspraken omtrent levering en service dragen bij tot een kwaliteitsvolle ervaring.

Betrouwbaarheid

Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij het beste toestel voor jouw job huurt. Bovendien kan je altijd rekenen op een stipte levering en duidelijke afspraken.