Skip to main content

Heftruck en verreikers

Bij NCM vind je een uitgebreid assortiment aan heftrucks en verreikers, ontworpen om je logistieke en bouwprojecten efficiënter en veiliger te doen verlopen. Of je nu zware lasten moet tillen, verplaatsen of stapelen, wij hebben de juiste machines.

Heftrucks

Verreikers

Heftruck huren

Wil je een heftruck huren? Onze heftrucks zijn essentieel voor elke magazijn-, distributie- of productieomgeving. Ze zijn ontworpen om zware lasten met gemakt te hanteren en de productiviteit te verhogen.

  • Elektrische heftrucks: Ideaal voor binnengebruik dankzij hun emissievrije en stille werking. Elektrische heftrucks zijn perfect om in magazijnen, fabrieken en andere gesloten ruimtes te werken.
  • Diesel heftrucks: Krachtig en robuust, geschikt voor buitengebruik en zware toepassingen. Ze bieden een hoog hefvermogen en zijn ideaal voor bouwplaatsen en industriële omgevingen.

Verreiker huren

Wil je een verreiker huren? Onze verreikers bieden veelzijdigheid en bereik voor diverse bouw- en industriële toepassingen. Deze machines combineren de functionaliteit van een heftruck met de reikwijdte van een kraan, waardoor ze ideaal zijn voor het tillen en verplaatsen van zware materialen op moeilijk bereikbare plaatsen.

Onze troeven

Topservice

De combinatie van een eigen herstellingsatelier en de nauwe betrokkenheid van de zaakvoerder garandeert een ijzersterke service.

Kwaliteit

Kwaliteit zit hem in de details. Niet alleen onze machines worden uitstekend onderhouden, ook duidelijke afspraken omtrent levering en service dragen bij tot een kwaliteitsvolle ervaring.

Betrouwbaarheid

Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij het beste toestel voor jouw job huurt. Bovendien kan je altijd rekenen op een stipte levering en duidelijke afspraken.