Skip to main content

Heftrucks

Bij NCM Service begrijpen we dat efficiëntie en veiligheid essentieel zijn voor uw bedrijf. Daarom bieden wij hoogwaardige onderhouds- en reparatiediensten voor heftrucks, zodat u kunt blijven vertrouwen op de betrouwbaarheid van uw apparatuur.

Vraag uw onderhoud aan

Waarom kiezen voor NCM Service?

Deskundigheid: Ons team van gekwalificeerde techniekers heeft uitgebreide ervaring in het onderhouden en repareren van diverse merken en modellen heftrucks.
Betrouwbaarheid: We streven naar snelle responstijden, zodat u snel weer aan het werk kunt met minimale onderbrekingen.
Maatwerk: We begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke vereisten en budget.
Klantenservice: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We bieden uitstekende klantenservice en staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en uw problemen op te lossen.

Bij NCM Service streven we ernaar om uw partner te zijn voor al uw heftruckonderhouds- en reparatiebehoeften. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Onze diensten

Preventief onderhoud

Ons deskundige team voert regelmatig preventief onderhoud uit om potentiële problemen vroegtijdig op te sporen en te verhelpen, waardoor ongeplande stilstand wordt geminimaliseerd. Merken als Linde, Toyota, Hyster, JCB en Manitou behoren tot onze sterktes!

Reparaties & Herstellingen

In geval van storingen staan onze ervaren techniekers paraat om snel en efficiënt reparaties uit te voeren, zodat uw heftrucks zo min mogelijk tijd buiten bedrijf zijn.
Of het nu gaat om het herstellen van een hydraulische slang, of een complex motorprobleem: Wij zorgen dat u kan blijven werken.

Periodieke inspecties

Wij bieden op vraag gedetailleerde periodieke inspecties om ervoor te zorgen dat uw heftrucks voldoen aan alle veiligheidsnormen en wettelijke voorschriften.
Keuringsopmerkingen oplossen na een periodieke inspectie behoort tot onze dagdagelijkse activiteiten.

Service aanvragen

Telefonisch zijn we steeds vlot bereikbaar tijdens de kantooruren, maar ook als je ons mailt zorgen we dat je snel een antwoord mag verwachten.

Bel ons 015 69 06 09Mail ons | Service@n-c-m.be
Toma Van Kets
Toma Van Kets
2024-03-24
Recent NCM leren kennen. Zeer tevreden over goede en degelijke service aan onze machines. Toffe mensen. Juist en correct. Afspraken keurig nagekomen. Iets wat steeds zeldzamer is in deze tijden. Kortom vanaf nu ons vast adres!
Jean Philippe Haddad
Jean Philippe Haddad
2024-03-14
Top service en een uitstekende kwaliteit! Een zeer goede communicatie omtrent de duurtijd van de herstelling, ik kan NCM zeker en vast aanraden als partner voor onderhoud en herstellingen!
Nick Claes
Nick Claes
2024-03-04