Skip to main content

Over ons

Stap binnen in de wereld van kracht, precisie en efficiëntie – welkom bij NCM, dé partner voor al uw bouwmachines, hoogtewerkers en toebehoren! Of u nu een ervaren aannemer, een doe-het-zelver of een projectmanager bent, ons verhuurbedrijf heeft de perfecte oplossing om uw bouwproject naar nieuwe hoogten te tillen.

Vraag uw service aan

Uitgebreide vloot

Betreed onze state-of-the-art showroom en laat u betoveren door een gevarieerde vloot bouwmachines die voldoet aan al uw specifieke eisen. Van graafmachines en bulldozers tot hoogwerkers en heftrucks, we hebben alles wat u nodig heeft om uw project soepel te laten verlopen. Onze machines zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten en worden regelmatig onderhouden om u betrouwbare prestaties te garanderen.

Deskundige ondersteuning

Ons toegewijde team van mechanisch- en technische experts staat klaar om u te helpen bij het selecteren van de juiste machine voor uw specifieke behoeften. We begrijpen dat elk project uniek is en streven ernaar om u de meest geschikte oplossing te bieden. Van advies over machinekeuze tot het verstrekken van technische informatie en veiligheidstips, wij zijn uw partners gedurende het hele verhuurproces.

Flexibele verhuurtermijnen

Bij NCM geloven we in het bieden van flexibiliteit aan onze klanten. Of u nu een machine nodig heeft voor een dag, een week of zelfs maandenlang, wij bieden verhuurtermijnen die aansluiten bij uw planning. Dit stelt u in staat om uw project te beheren zonder zich zorgen te maken over tijdsbeperkingen.

Snelle levering

We begrijpen dat tijd van essentieel belang is in de bouwsector. Daarom zorgen we voor een snelle en efficiënte levering van uw gehuurde machines op de door u gewenste locatie. Onze goed onderhouden transportvloot garandeert dat uw machine op tijd en in uitstekende staat wordt afgeleverd, klaar om aan het werk te gaan.

Milieubewust

Als maatschappelijk verantwoord bedrijf streven we ernaar om onze impact op het milieu te minimaliseren. We investeren in moderne, energiezuinige machines en volgen strenge onderhoudsprotocollen om onze ecologische voetafdruk te verminderen.

Bij NCM gaan we verder dan alleen het leveren van bouwmachines; we bieden oplossingen die uw projecten tot een succes maken. Ongeacht de omvang van uw bouwuitdaging, wij zijn er om u te ondersteunen met topkwaliteit machines, expertise en betrouwbare service. Bezoek onze vestiging vandaag nog en ontdek hoe we uw bouwdromen werkelijkheid kunnen laten worden!

Onze service

Goede service en dienst na verkoop staan bij ons bovenaan in de lijst, daarom investeren wij blijvend in onze mensen en uitrusting.

Wij beschikken over een vloot interventiewagens, met diagnoseapparatuur en een slangpers. Zo kunnen wij u ook op locatie steeds bijstaan.

Ook kunnen onze eigen vrachtwagens uw machine transporteren van en naar de werkplaats indien nodig. Een uitgebreide vloot aan verhuurmachines zorgt ervoor dat u steeds verder kan.

Ontdek meer