Skip to main content

Grondverzet en bouwmachines

Bij NCM hebben we een uitgebreid aanbod aan grondverzet- en bouwmachines. Zo kan je bij ons terecht voor graafmachines, knikladers, dumpers, walsen enzoverder. Ons ervaren team van medewerkers helpt je ook graag verder met het zoeken naar de juiste machine voor elke job.

Graafmachines

Graafmachines Banden

Uitrustingsstukken Graafmachines

Kniklader

Uitrustingsstukken kniklader

Wieldumpers

Rupsdumpers

Walsen

Trilplaat

Vacuummachine

Aanhangwagens

NCM biedt een uitgebreid assortiment aan grondverzet- en bouwmachines die voldoen aan de hoogste standaarden van de industrie. Ons assortiment is ontworpen om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen, of het nu gaat om zware graafwerkzaamheden, transport van materialen of het nivelleren van terreinen.

Graafmachines

Onze graafmachines zijn krachtig en betrouwbaar, ideaal voor allerlei graafwerkzaamheden. Of je nu een compacte machine nodig hebt voor een kleine bouwplaats of een grote graafmachine voor een groot infrastructuurproject, bij NCM vind je altijd de juiste oplossing.

Graafmachines op banden

Voor projecten die mobiliteit en flexibiliteit vereisen, bieden wij graafmachines op banden. Deze machines zijn perfect voor werkzaamheden op verhard terrein en kunnen eenvoudig van de ene locatie naar de andere worden verplaatst.

Uitrustingsstukken voor graafmachines

Maximaliseer de efficiëntie van je graafmachine met onze uitgebreide selectie aan uitrustingsstukken. Van graafbakken en grijpers tot hydraulische hamers, bij NCM hebben we alles wat je nodig hebt om je graafwerkzaamheden te optimaliseren.

Knikladers

Onze knikladers combineren kracht met wendbaarheid, waardoor ze ideaal zijn voor werkzaamheden in krappe ruimtes. Deze machines zijn ontworpen voor veelzijdigheid en kunnen verschillende taken aan, van het verplaatsen van materialen tot het laden van vrachtwagens.

Uitrustingsstukken voor knikladers

Verbeter de functionaliteit van je kniklader met ons assortiment aan uitrustingsstukken. Of je nu palletvorken, sneeuwschuivers of veegmachines nodig hebt, wij hebben de juiste accessoires om je werk eenvoudiger en efficiënter te maken.

Wieldumpers

Onze wieldumpers zijn robuust en betrouwbaar, perfect voor het transporteren van grote hoeveelheden materialen over ruig terrein. Deze machines zijn essentieel voor bouwplaatsen waar efficiëntie en snelheid cruciaal zijn.

Rupsdumpers

Voor nog meer stabiliteit en kracht bieden wij rupsdumpers. Deze machines zijn ideaal voor zwaar en modderig terrein waar wieldumpers minder goed presteren.

Walsen

NCM biedt een breed scala aan walsen voor het verdichten van grond en asfalt. Onze walsen zorgen voor een stabiele en gelijkmatige ondergrond, essentieel voor elk bouwproject.

Trilplaten

Onze trilplaten zijn perfect voor het verdichten van kleinere oppervlakken en smalle ruimtes. Ze zijn eenvoudig te bedienen en bieden uitstekende prestaties voor allerlei verdichtingswerkzaamheden.

Vacuümmachines

Onze vacuümmachines zijn ideaal voor het optillen en verplaatsen van zware materialen zoals betonplaten en tegels. Deze machines verbeteren de efficiëntie en veiligheid op de werkplek aanzienlijk.

Aanhangwagens

Voor het transport van bouwmaterialen en machines biedt NCM een reeks aanhangwagens die robuust en betrouwbaar zijn. Onze aanhangwagens zijn ontworpen om zware lasten veilig en efficiënt te vervoeren.

Bij NCM begrijpen we dat elk bouwproject uniek is en specifieke eisen stelt aan de apparatuur. Daarom streven we ernaar om een uitgebreid en gevarieerd assortiment aan te bieden dat voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze grondverzet- en bouwmachines en ontdek hoe wij je kunnen helpen je project tot een succes te maken.

Onze troeven

Topservice

De combinatie van een eigen herstellingsatelier en de nauwe betrokkenheid van de zaakvoerder garandeert een ijzersterke service.

Kwaliteit

Kwaliteit zit hem in de details. Niet alleen onze machines worden uitstekend onderhouden, ook duidelijke afspraken omtrent levering en service dragen bij tot een kwaliteitsvolle ervaring.

Betrouwbaarheid

Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij het beste toestel voor jouw job huurt. Bovendien kan je altijd rekenen op een stipte levering en duidelijke afspraken.