Skip to main content

Onderhoud en reparatie van grondverzetmachines.

Ben je op zoek naar professionele reparatie- en onderhoudsdiensten voor grondverzetmachines van alle merken?

Bij NCM Service zijn we gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige service om ervoor te zorgen dat jouw machines altijd soepel blijven draaien.

Vraag uw onderhoud aan

Waarom kiezen voor NCM Service?

Deskundige Techniekers

Onze ervaren techniekers zijn expert in het repareren en onderhouden van grondverzetmachines van alle merken. Met hun diepgaande kennis en expertise kunnen ze elk probleem snel diagnosticeren en oplossen. In onze uitgebreide werkplaats kunnen we elk probleem aan.

Efficiënte Service

We begrijpen dat stilstand kostbaar is. Daarom streven we ernaar om onze reparatie- en onderhoudsdiensten zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren, zodat je snel weer aan het werk kunt. Met onze uitgebreide interventiebussen kunnen we snel ter plaatse zijn.

Gebruik van Originele Onderdelen

We gebruiken alleen originele onderdelen van hoge kwaliteit om ervoor te zorgen dat jouw grondverzetmachines optimaal presteren en lang meegaan.

Flexibele Onderhoudsplannen

Onze onderhoudsplannen zijn flexibel en kunnen worden afgestemd op jouw specifieke behoeften en budget. Of het nu gaat om regelmatig gepland onderhoud of onverwachte reparaties, wij hebben de oplossing voor jou. Wij bieden onderhoudscontracten aan, en kunnen track and trace oplossing aanbieden.
Zo kunnen we u compleet ontzorgen!

Onze diensten

Reparatie van Motor & Aandrijfsysteem

Wij zijn experts in het identificeren en oplossen van problemen met motoren en aandrijfsystemen, zodat jouw machines weer snel operationeel zijn.

Onderhoud en reparatie van hydraulische systemen en slangen

Hydraulische systemen zijn essentieel voor de werking van grondverzetmachines. Wij bieden uitgebreide onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw hydraulische systemen soepel blijven werken.

Elektrische en Elektronische Reparaties

Van bedrading tot sensoren, onze techniekers zijn specialist in het oplossen van elektrische problemen. Met onze state-of-art diagnoseapparatuur kunnen we elk probleem aan. DPF of Ad-Blue probleem, regeneratie of foutcodes, wij lossen dit op.

Service aanvragen

Preventief onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Met ons preventieve onderhoud kunnen we potentiële problemen identificeren en verhelpen voordat ze ernstig worden, waardoor ongeplande stilstand wordt geminimaliseerd.

Telefonisch zijn we steeds vlot bereikbaar tijdens de kantooruren, maar ook als je ons mailt zorgen we dat je snel een antwoord mag verwachten.

Bel ons 015 69 06 09Mail ons | Service@n-c-m.be
Toma Van Kets
Toma Van Kets
2024-03-24
Recent NCM leren kennen. Zeer tevreden over goede en degelijke service aan onze machines. Toffe mensen. Juist en correct. Afspraken keurig nagekomen. Iets wat steeds zeldzamer is in deze tijden. Kortom vanaf nu ons vast adres!
Jean Philippe Haddad
Jean Philippe Haddad
2024-03-14
Top service en een uitstekende kwaliteit! Een zeer goede communicatie omtrent de duurtijd van de herstelling, ik kan NCM zeker en vast aanraden als partner voor onderhoud en herstellingen!
Nick Claes
Nick Claes
2024-03-04