Skip to main content

Onderhoud en reparatie van hoogtewerkers.

NCM Service heeft zich gespecialiseerd in het herstellen en onderhouden van hoogtewerkers van alle merken. Met onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat uw hoogwerkers snel en efficiënt worden gerepareerd en onderhouden, zodat uw bedrijf weer snel operationeel is en blijft.

Wij zijn onderandere gespecialiseerd in Aichi, JLG, Genie en Magni, maar ook Skyjack, Snorkel, JLG, Toucan en andere merken zijn ons niet vreemd!

Vraag uw onderhoud aan

Waarom kiezen voor NCM Service?

Expertise in Alle Merken

Ons ervaren team van techniekers is bekwaam in het repareren van hoogtewerkers van diverse merken. Van elektrische en dieselmodellen tot hybride en telescopische hoogwerkers, wij staan paraat om uw machines weer in topconditie te brengen en te houden.

Snel en Betrouwbaar

We begrijpen hoe cruciaal uw hoogwerkers zijn voor uw dagelijkse activiteiten. Daarom streven we ernaar om reparaties en onderhouden snel en efficiënt uit te voeren, zodat u zo min mogelijk downtime ervaart.

Kwaliteit en duurzaamheid

Bij NCM Service streven we naar de hoogste kwaliteit en afwerking in alles wat we doen. Onze reparaties zijn duurzaam en betrouwbaar, zodat uw hoogwerkers langdurig optimaal presteren.

Maatwerkoplossingen

Elk reparatieproces is uniek, daarom bieden we maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en budget. Of het nu gaat om een kleine reparatie of een volledige revisie, wij zorgen voor een oplossing op maat.

Preventief onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Naast reparaties bieden we ook preventief onderhoud aan, om ervoor te zorgen dat uw hoogwerkers in topconditie blijven en storingen tot een minimum worden beperkt. Wij bieden een track and trace systeem aan waardoor u compleet ontzorgt bent, en wij tijdig in overleg een onderhoud kunnen uitvoeren.

Flexibele Onderhoudsplannen

Onze onderhoudsplannen zijn flexibel en kunnen worden afgestemd op jouw specifieke behoeften en budget. Of het nu gaat om regelmatig gepland onderhoud of onverwachte reparaties, wij hebben de oplossing voor jou. Wij bieden onderhoudscontracten aan, en kunnen track and trace oplossing aanbieden.
Zo kunnen we u compleet ontzorgen!

Onze diensten

Reparatie van Motor & Aandrijfsysteem

Wij zijn experts in het identificeren en oplossen van problemen met motoren en aandrijfsystemen, zodat jouw machines weer snel operationeel zijn.

Onderhoud en reparatie van hydraulische systemen en slangen

Hydraulische systemen zijn essentieel voor de werking van grondverzetmachines. Wij bieden uitgebreide onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat jouw hydraulische systemen soepel blijven werken.

Elektrische en Elektronische Reparaties

Van bedrading tot sensoren, onze techniekers zijn specialist in het oplossen van elektrische problemen. Met onze state-of-art diagnoseapparatuur kunnen we elk probleem aan. DPF of Ad-Blue probleem, regeneratie of foutcodes, wij lossen dit op.

Service aanvragen

Preventief onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen. Met ons preventieve onderhoud kunnen we potentiële problemen identificeren en verhelpen voordat ze ernstig worden, waardoor ongeplande stilstand wordt geminimaliseerd.

Telefonisch zijn we steeds vlot bereikbaar tijdens de kantooruren, maar ook als je ons mailt zorgen we dat je snel een antwoord mag verwachten.

Bel ons 015 69 06 09Mail ons | Service@n-c-m.be
Toma Van Kets
Toma Van Kets
2024-03-24
Recent NCM leren kennen. Zeer tevreden over goede en degelijke service aan onze machines. Toffe mensen. Juist en correct. Afspraken keurig nagekomen. Iets wat steeds zeldzamer is in deze tijden. Kortom vanaf nu ons vast adres!
Jean Philippe Haddad
Jean Philippe Haddad
2024-03-14
Top service en een uitstekende kwaliteit! Een zeer goede communicatie omtrent de duurtijd van de herstelling, ik kan NCM zeker en vast aanraden als partner voor onderhoud en herstellingen!
Nick Claes
Nick Claes
2024-03-04