Skip to main content

Service

Bij NCM Service kan je terecht voor het onderhoud en herstelling van grondverzetmachines, hoogtewerkers en heftrucks van alle merken. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij uw machinepark gericht onder handen nemen. In onze goed uitgeruste werkplaats, of bij u op locatie. Ook voor het persen van hydraulische slangen kan u bij ons terecht!
Vraag uw service aan

Wat we ook doen

  • Het persen van hydraulische slangen
  • Herstellen van hydraulische componenten
  • Laswerkzaamheden
  • Diagnose van complexe problemen

Onze merken

Wij zijn verdeler van Takeuchi, Knikmops en Toyota, maar ook voor andere merken hebben wij een passende oplossing!

Onze service

Goede service en dienst na verkoop staan bij ons bovenaan in de lijst, daarom investeren wij blijvend in onze mensen en uitrusting.

Wij beschikken over een vloot interventiewagens, met diagnoseapparatuur en een slangpers. Zo kunnen wij u ook op locatie steeds bijstaan.

Ook kunnen onze eigen vrachtwagens uw machine transporteren van en naar de werkplaats indien nodig. Een uitgebreide vloot aan verhuurmachines zorgt ervoor dat u steeds verder kan.

Ontdek ons team

Service aanvragen

Hulp nodig met een herstelling? Onze eigen hersteldienst staat voor je klaar.

Telefonisch zijn we steeds vlot bereikbaar tijdens de kantooruren, maar ook als je ons mailt zorgen we dat je snel een antwoord mag verwachten.

Bel ons 015 69 06 09Mail ons | Service@n-c-m.be
Toma Van Kets
Toma Van Kets
2024-03-24
Recent NCM leren kennen. Zeer tevreden over goede en degelijke service aan onze machines. Toffe mensen. Juist en correct. Afspraken keurig nagekomen. Iets wat steeds zeldzamer is in deze tijden. Kortom vanaf nu ons vast adres!
Jean Philippe Haddad
Jean Philippe Haddad
2024-03-14
Top service en een uitstekende kwaliteit! Een zeer goede communicatie omtrent de duurtijd van de herstelling, ik kan NCM zeker en vast aanraden als partner voor onderhoud en herstellingen!
Nick Claes
Nick Claes
2024-03-04