Op zoek naar een grondverzetmachine? Om te kopen of om te huren? Welkom bij NCM.

Verhuur, verkoop van diverse grondverzetmachines

Erkend dealer Takeuchi en knikmops

1.

Service

De combinatie van een eigen herstellingsatelier en de nauwe betrokkenheid van de zaakvoerder garandeert een ijzersterke service.

2.

Kwaliteit

Kwaliteit zit hem in de details. Niet alleen onze machines worden uitstekend onderhouden, ook duidelijke afspraken omtrent levering en service dragen bij tot een kwaliteitsvolle ervaring.

3.

Betrouwbaarheid

Wij zorgen er persoonlijk voor dat jij het beste toestel voor jouw job huurt. Bovendien kan je altijd rekenen op een stipte levering en duidelijke afspraken.

Wat onze klanten over ons zeggen

Zeer goede machine(knikmops), handig in gebruik, zeer degelijke uitleg over werking machine, vriendelijke mensen x zowel de chauffeurs als mensen op bureel, prijs/kwaliteit zeer goed, een aanrader. 

Katleen De Wit

Hulp nodig bij het kiezen van uw grondverzetmachine? Of een vraag over herstellingen?

Onze specialisten weten perfect welk toestel geschikt is voor welke klus. Telefonisch zijn we steeds vlot bereikbaar tijdens de kantooruren, maar ook als je ons mailt zorgen we dat je snel een antwoord mag verwachten.

SPECIALIST IN TAKEUCHI EN KNIKMOPS

De Knikmops is een krachtig, wendbaar en vlot bedienbaar werkinstrument voor bestratingsbedrijven, en dat ook in de industrie- en woningbouw en in de tuinaanleg gebruikt wordt. Vele eenvoudig monteerbare hulpstukken maken van de Knikmops een multifunctionele en uiterst betrouwbare partner. Voor iedere vakman is er een specifieke Knikmops met unieke kwaliteiten.

De producten van Takeuchi kenmerken zich onder meer door de intuïtieve bediening, excellente prestaties, lange levensduur, doordachte techniek, degelijke constructiewijze en hoge restwaarde.

N-C-M GRONDVERZETMACHINES

Onze activiteiten bestaan uit verhuur, verkoop en allerhande reparaties van alle kleine grondverzetmachines. Wij lossen uw problemen op ter plaatse of bij ons in de werkplaats.
Wij verhuren zowel op lange als korte termijn, onze verhuur is vooral gebaseerd op mini, midigravers en knikmops knikladers waar wij tevens ook uw regionale dealer van zijn.
Vraag vrijblijvend onze folder aan waarin u ons gamma rustig kan doornemen.

U kan tevens bij ons terecht voor al uw revisie werk dat soms op andere plaatsen liever niet gedaan wordt of gewoon nieuwe onderdelen besteld worden indien mogelijk, onderdelen dat ze elders niet vinden of kunnen reviseren daar bent u bij ons voor op het juiste adres. Revisie van rijmotoren, pompen, ….

Met deze kleine introductie is de keuze bij uw geplande aankoop, huur of reparatie toch snel gemaakt en zien wij alvast graag uit naar onze toekomstige samenwerking.